خانه > اسماعیل هوشیار > قوانین کاربردی یا راه بردی …!؟

قوانین کاربردی یا راه بردی …!؟

اکتبر 16, 2011

hoshyaresmaeil@yahoo.com
 
روزنامه واشینگتن تایمز در 10 اکتبر 2011 و در صفحه سومش ، نامه 42 شخصیت هنری و فرهنگی و اینا….را در مصاف با نامه 37 لابی حکومت اسلامی به چاپ  رساند !

http://www.aftabkaran.com/maghale.php?id=1892
 
 فقط یک اشکال اساسی دارد این نامه ! نامه لابیهای حکومت اسلامی هم که کارش درکادراشکال و اینا ….نیست .
 
درمتن نامه که ضمیمه کردم ، آدم نمیداند که درکجا باید پارو کشید ! یعنی آیا این یک نامه کاملا سیاسی است و یا حقوق بشری و یا روکم کنی…و خلاصه کی به کیه !؟
 
نامه سیاسی یعنی اینکه شما امضاء کنندگان محترم میپذیرید که : خانم مریم رجوی رئیس جمهورمهرتابانتان است …آقای مسعود رجوی ولی فقیه تان است با نام رهبرعقیدتی ! شورای ملی خور تنها آلترناتیو و ارگانتان است ، اشرف نشینی استراتژی تان است ، و ماندن تمام اسیران اشرف در عراق به نفع تان است .
 
نامه حقوق بشری و انسانی معمولا مرزش را با سیاست مشخص میکند . تیتر نامه نمیتواند این باشد : نام و اسامی هنرمندانی که به ملت ایران در جهت آزادی و آزادگی لبیک گفتند….
 
مگر اینکه امضاء کنندگان ازته دل ایمان داشته باشند که مظهرآزادی و آزادگی قبیله مافیایی رجوی است . در نامه حقوق بشری ضمن حمایت از هراسیر و قربانی و زندانی درهرکجای زمین…..هرگونه سوء استفاده سیاسی را باید جلویش با چند خط توضیح گرفته شود . نامه انسانی و حقوق بشری تصریح میکند که : اگر خروج مجاهدین از لیست امریکا درجهت نجات جان اسیران اشرف از آن جهنم عراق است پس باید از این خروج به هر قیمت حمایت شود . اما اگر این جنگ درجهت نجات آدمهای اسیر در اشرف نیست و فقط بار سیاسی دارد و این سیاست با جان و زندگی آدمهای واقعی سروکاردارد و شما امضاء کنندگان ، ای کاش فقط یک هفته به جای آنها میبودید تا بتوانید حس کنید که بازی سیاسی با زندگی های واقعی یعنی چه ؟ در میدان روکم کنی بین ولایت فقیه و رهبرعقیدتی ….شما کجا ایستاده اید ؟
 
 
 
تیتراصلی نامه و بخشی ابتدایی آن میگوید که نامه کاملا سیاسی است . حال اینکه چرا اینقدر دیر…..فعلا مهم نیست . چون لابی های حکومت اسلامی حدود 2 ماه پیش متنشان خطاب به وزارت خارجه امریکا را منتشرکردند که مجاهدین از لیست خارج نشوند و حکومت اسلامی اساسا نباید وارد هیچ لیستی شود….!
 
پاراگراف آخر نامه بیشترجنبه حقوق بشری دارد به نام دفاع از اشرف نشینان …..ولی
 
 این قسمت پاراگراف آخر نامه است .

مدعیان « قانون گرایی» و «عدم خشونت» در وحشت از خروج نام مجاهدین از لیست تروریستی , همه دعاوی خودرا به کناری گذاشته و«صلاحشان» را دراین دیده اند که هم قانون زیر پا گذاشته شود و هم وحشیانه ترین خشونت ها تکرار شود . نباید فراموش کرد که اصیلی ترین بهانه و دستاویز مالکی در حملات وحشیانه اش به ساکنان اشرف همین لیست است.
ما حقیقتا معتقدیم هرکس آزاد است با هرجریان سیاسی موافق یا مخالف باشد . ولی تیز کردن تیغ علیه ۳۴۰۰ نفر پناهنده محاصره شده و بی دفاع عملی هم تبهکارانه و هم جنایتکارانه است. از همین رو ما امضا کنندگان زیر عمل این ۳۷تن را محکوم می کنیم وخواستار پایان دادن به این لیست گذاری ناموجه وغیرقانونی هستیم.
 
رنگ سیاسی نامه تیزتراست یعنی اساسا تمام حرف کاملا سیاسی است و جنبه دفاع از جان و زندگی اشرف نشینان بهانه و اصلا جدی نیست . و یا حداقل میشود گفت اگرامضاء کنندگان چنین درکی ندارند ولی حمایت شونده همشیه چنین رویکردی داشته است که از هر حمایتی فقط برداشت سیاسی دلخواه خودش را بکند ! مفهوم نامه نهایتا اززندانیان اسیر در اشرف حمایت نمیکند این نامه حمایت از رهبری مجاهدین و تائید همه سیاستهای غلط و مافیایی آنهاست !
 
درورای همه اینها ، وبا همه کج فهمی سیاسی و حتی نفهمی سیاسی ، باز هم کلا دمشان گرم و دست مریزاد….! میدانید چرا ؟ چون از کسانی که سکوت میکنند برای فرارازقیمت و یا در نگرانی ازاشتباه خفه خون گرفته اند و فکر میکنند زرنگند …خیلی کارشان با ارزشتر است . سکوت خیلی از مدعیان دراعمال جنایتکارانه سیاسی و رسانه ای  دلیل درستی کارشان نیست ؛، دلیل بی عرضگی و ترسو بودنشان است؛  و هر اشتباهی از طرف کسانی که وارد عمل میشوند ، میتواند یک تجربه مثبت باشد !
 
قانون کاربردی : هرگاه خري در فاصله مساوي بين دو منبع غذايي قرار گرفته باشد آنقدر در انتخاب ترديد مي‌کند و به سمت هيچ نمي رود تا از گرسنگي بميرد!

نتيجه گيري: خيلي وقت‌ها تردید در تصميم گيري بين دو يا چند گزينه در نتيجه عمل تاثير جنایتکارانه دارد . فقط مصیبت است اگر روشنفکرش هم بخواهد همین قانون راه بردی را چشم بسته پیشه کند ؛ و تشخیص ندهد که بنا به گواه تمامی تاریخ عملی مجاهدین ، بارایدئولوژیک به دوش کشیده اید …..که در این صورت و با این روشنفکرامروزی ، رهبرعقیدتی حق دارد جای ولایت فقیه بنشیند ! مبارکتان نباشد .
 
اسماعیل هوشیار
23. مهر.1390
15 اکتبر 2011
 
*********************************
متن اصلی نامه و امضاء کنندگان
نام و اسامی هنرمندانی که به ملت ایران در جهت آزادی و آزادگی لبیک گفتند
 

نام و اسامی هنرمندانی که به ملت ایران
در جهت آزادی و آزادگی لبیک گفتند :

واشنگتن تایمز – 10 اکتبر 2011صفحه 3
نامه 42 شخصیت هنری و فرهنگی ایرانی در اعتراض به نامه ی 37 نفر از حامیان و لابی های رژیم در رابطه با در خواست آن ها برای نگهداشتن مجاهدین در لیست تروریستی و همچنین درخواست و تاکید این هنرمندان برای خارج کردن سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا.

فراخوان برای خروج مجاهدین از لیست تروریستی.
نامه ۳۷ نفر از حامیان رژیم ایران تحت عنوان « کارشناس….» به وزیر خارجه آمریکا برای نگهداشتن نام سازمان مجاهدین در لیست وزارت خارجه آمریکا یک درخواست سیاسی نیست؛ یلکه یک عمل جنایتکارانه است. چرا که ادامه این نامگذاری یعنی ادامه بهانه دادن به رژیمهای ایران وعراق برای سرکوب وکشتار مخالفان رژیم . مگر نه این است که هر حرکتی با مارک انتساب به این جریان تحت عنوان تروریسم مورد هجوم پاسداران جنایتکار و عمله و اکره ارتجاع قرار گرفته و می گیرد.

مدعیان « قانون گرایی» و «عدم خشونت» در وحشت از خروج نام مجاهدین از لیست تروریستی , همه دعاوی خودرا به کناری گذاشته و«صلاحشان» را دراین دیده اند که هم قانون زیر پا گذاشته شود و هم وحشیانه ترین خشونت ها تکرار شود . نباید فراموش کرد که اصیلی ترین بهانه و دستاویز مالکی در حملات وحشیانه اش به ساکنان اشرف همین لیست است.
ما حقیقتا معتقدیم هرکس آزاد است با هرجریان سیاسی موافق یا مخالف باشد . ولی تیز کردن تیغ علیه ۳۴۰۰ نفر پناهنده محاصره شده و بی دفاع عملی هم تبهکارانه و هم جنایتکارانه است. از همین رو ما امضا کنندگان زیر عمل این ۳۷تن را محکوم می کنیم وخواستار پایان دادن به این لیست گذاری ناموجه وغیرقانونی هستیم.
امضاء ها :

۱ – نعمت آزرم(شاعر ونویسنده)
۲- علی آئینه( شاعر)
۳- جواد اسدیان (نویسنده)
۴-هنگامه افشار ( روزنامه نگار- برنامه ساز تلویزیون)
۵-رسا افشارچی (نقاش ومجسمه ساز)
۶- یوسف اکرمی(فیلمساز)
۷- اسماعیل اوجی(نویسنده ومترجم)
۸- شهرام بروخیم ( بازیگر وکارگردان سینما وتئاتر)
۹- علی اصغر بهروزیان(نویسنده)
۱۰- جمشید پیمان(نویسنده وشاعر)
۱۱- صدرالدین تام(کارگردان سینما وتلویزیون)
۱۲- مهناز تمیزی(فیلمساز)
۱۳-سعیدحبشی (نویسنده وروزنامه نگار-سناریست وکارگردان)
۱۴-هادی خرسندی( نویسنده طنز پرداز)
۱۵- اسماعیل خوئی( شاعر )
۱۶- حسن داعی الاسلام(محقق ونویسنده)
۱۷- شهریار دادور(شاعر)
۱۸ – مهدی ذکائی(نویسنده وروزنامه نگار)
۱۹ – مهتاب رهبران (بازیگر سیمنا وتئاتر)
۲۰-فریدون ژورک(کارگردان سینما ونویسنده)
۲۱- گیسو شاکری(شاعر وخواننده)
۲۲- ناصر شاهین پر (نویسنده)
۲۳-رضا شمس (نویستده)
۲۴ – خسرو شهریاری (کارگردان تئاتر)
۲۵- پرویز صیاد( فیلمساز وکارگردان وبازیگر سینما وتئاتر)
۲۶- حسین فرجی (نویسنده وبرنامه ساز تلویزیون)
۲۷-بهراد فردی (برنامه ساز ومجری تلویزیون)
۲۸- علی فیاض(نویسنده)
۲۹- کیوان کابلی (نویسنده – فعال محیط زیست)
۳۰ – رحمان کریمی(شاعر ونویسنده)
۳۱- رحیم کریمی (عکاس وفیلمساز)
۳۲- حجت کسرائیان ( نقاش ومجسمه ساز)
۳۳- صمصام کشفی(شاعر ونویسنده)
۳۴ – مرجان(بازیگرسینما وخواننده)
۳۵-بهرام مشیری (نویسنده وبرنامه ساز تلویزیون)
۳۶- دکتر عزت مصلی نژاد (نویسنده ومحقق)
۳۷- سیروس ملکوتی (موسقیدان)
۳۸- حسین مهینی( فیلمساز)
۳۹-ناهید نعیمی (هنرپیشه وخواننده)
۴۰- دکترعلی نوری (آهنگساز واستاد موسیقی ایرانی )
۴۱- سیروس وقوعی (فیلمساز)
۴۲-عبدی هزارخانی (فیلمساز)

واشنگتن تایمز ۱۸ مهر
 
 info.tipf.www

دسته‌ها:اسماعیل هوشیار