خانه > محمد امین کمانگر > شرایطی و بن بستی که انقلاب را فرا می خواند!

شرایطی و بن بستی که انقلاب را فرا می خواند!

ژانویه 29, 2012

در قسمت اول این نوشته که دو هفته گذشته پخش گردید اشاره به شرایطی  داشت  که   انتخابات مجلسِ فرمایشی رژیم اسلامی  در دل آن صورت می پذیرد. امّا این  بخش از نوشته به دو مسئله در همان راستا اما با بیانی مشخص تر اشاره دارد.

 اول نظرات چند نفر از رهبران این حکومت بخصوص گفته های خامنه ای و هراس او در این شرایط ویژه، تحریم ها و مضحکۀ انتخبات  دوماٌ  این شرایط به چه می انجامد به قحطی و مرگ، نقش مردم  در این زمان حساس چیست و باید چه باشد؟. مضحکه ای که اسم انتخابات را بر آن گذاشته اند در واقع امر انتخابات نیست این روندِ  تصفیه حسابِ جناحهای حکومتی فقط برای بقای خود  در مقابل همدیگر است که در بتن این به اصطلاح انتخابات و این مجلس نُهم  صورت می پذیرد. حکومت اسلامی ایران هیچ مقطعی از عمرننگینش با  چنین بحران و بن بست عمیق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ایدئولوژیک قرار نگرفته است. نتیجه این شرایط در بینِ خودِ باندهای حکومت منجر به  اعتراضها، سرکوبیها، نامه نوشتنها، تهدیدها، افشاگریها، باندبازیها، رد صلاحیتها، متهم کردن همدیگر در اشکال مختلف در رابطه با غرب، ، صحنه سازیهای رانندگی  و حتی هوایی علیه همدیگر را به دنبال دارد،  روندِ مجلسِ نهم معنای  واقعی این واژه های ذکر شده را بیان می دارد. وجود این شرایط، مردم را فریاد می زند و  فرو پاشی این رژیم را بهمراه خود نوید می دهد. که در نقشِ مردم در پایین بدان اشاره خواهم کرد.

به گفته  سرتیپ پاسدار مصطفی نجار، وزیر کشور ایران، بیش از پنج هزار نفر برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی ثبت نام کرده اند. بله رقابتهای باصطلاح انتخاباتی آنهم در نظام اسلامی ایران؟؟؟!!!

روز دوشنبه دیدار مردم قم با رهبر انقلاب در سالروز قیام 19 دی. 
او در این دیدار در مورد تحریم ها چنین گفت " تحریمهای غرب علیه مردم مقاوم ایران بی اثر است. مقامات غربی بارها تکرار کرده اند که هدف از تحریم ها و فشارها بر ضد ایران، خسته و از صحنه خارج کردن مردم  و وادارکردن مسئولان به تجدید نظر در محاسبات خود است، اما آنها اشتباه می کنند و به هدفِ خود نخواهند رسید. گفته های خامنه ای  از سایت ایشان بر داشته  شده است.
                           
پيش از اظهارات رهبر جمهوری اسلامی درباره «حضور پرشور» مردم در انتخابات مجلس نهم، علی سعيدی، نماينده وی در سپاه پاسداران گفته بود که «نظرسنجی ها از مشارکت  گسترده و ۶۰ تا ۶۵ درصدی مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شورای اسلامی حکايت دارد.»

آقای سعيدی به خبرگزاری ايرنا گفته است: «مردم در انتخابات مجلس نهم شرکت می کنند و به حرف کسانی که موضوع تحريم را مطرح می کنند توجهی ندارند.»

حال بشنویم از محمود بهمنی  رئیس کلِ بانگ مرکزی که  زیر و بم اوضاع را دردست دارد. او در سی آذر ماه امسال به پیامدهای منفی تحریمها بر اقتصاد کشور چنین می گوید.
"باید جامعه را به نحوی اداره کنیم که بتوانیم دو سال خود را حفظ کنیم، گویا در شعبِ ابی طالب گرفتار شده ایم".  دراین رابطه،  رهبر اسلامی ایران که نفسش از جای گرم بر می آید، به این مسئول حکومتی خیلی ساده چنین پاسخ می دهد. " این روسیاهای بد محاسبه گر، تصور می کنند نظام اسلامی در شرایط شعبِ ابی طالب است، در حالی که ملت ایران امروزدر شرایط بدر و خیبر قرار دارد".
 البته منظور خامنه ای خانواده خودِ آیت الله ها ی ملیاردر وآقازاده ها است و گرنه  با گوشت کیلویی 18  هزارتومان، نان سنکک هزار تومان، بربری 500 تومان،  میوه کیلوی دو، تا سه هزار تومان، پول آب و برق که سرسام آوراست، واقعیت امر این است که چهار نفر باید کار کنند تا مخارجِ 3 نفر را تأمین نمایند، با این روندِ  رو به قحطی  زندگی  تودۀ مردم در این نظامِ کثیف اسلامی  از زمان شعب ابی طالب بد تر است، حال  بشنویم از عقلای قوم.
عسگر اولادی: تا شش ماه دیگر در کشور “قحطی” حکمفرما خواهد شد.
 اسدالله عسگراولادی، از سران مؤتلفه و بازار تهران همچنین رییس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفتگو با خبرگزاری دانش آموزی ایران گفت:با ادامه روند کنونی در گران بودن بهای ارز و همزمان تعطیل شدن واحدهای تولیدی در ایران، تا شش ماه دیگر در کشور “قحطی” حکمفرما خواهد شد.وی همچنین تأکید کرد که نرخ واقعی تورم در ایران، در حال حاضر چهل درصد است. ا

آخرین پیام آیت‌الله مهدوي‌كني به جبهه پایداری( دنیای اقتصاد، پنجشنبه 22دی 1390
رييس مجلس خبرگان گفت: ان‌شاء‌الله حضور مردم در انتخابات خوب خواهد بود و همان‌طور كه مقام معظم رهبري فرمودند،" هرچه خارجي‌ها بيشتر فشار بياورند حضور مردم بيشتر خواهد بود. به گزارش ايسنا، آيت‌الله مهدوي‌كني در حاشيه مراسم بزرگداشت حاج ملا علي كني در جمع خبرنگاران اظهار كرد: مردم در انتخابات بيايند و نمايندگانشان را انتخاب كنند و توجه كنند كه اگر كنار بروند نتيجه‌اي نخواهند گرفت." تأکیدها از من است. توجه کنید که سخن این رهبر اسلامی در جمع خبر نگاران چه  پیامی  در بر دارد، او آشکا را چنین می گوید که،  چه مردم شرکت بکنند و چه  شرکت نکنند ما افراد خود را به مجلس می فرستیم.؟ آیا اسم انتخابات  روی این قمه کشی،  بزرگترین توهین به هفتاد میلیون ایرانی نیست؟
وي در پاسخ به پرسشي درباره حضور چهره‌هاي اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس نيز گفت: آنهايي كه اسم نوشتند اگر تاييد صلاحيت شدند، مي‌آيند اما آنها بايد قبل از نام‌نويسي راه‌هاي خوبي انتخاب مي‌كردند كه نكردند. مهدوي‌كني همچنين در پاسخ به اين پرسش كه «آخرين پيام‌تان به جبهه پايداري چيست؟» گفت: توصيه ما اين است كه بيايند، با هم باشيم و اگر هم رقابت مي‌كنيم، يكديگر را خراب
نكنيم. رييس مجلس خبرگان در برابر پرسش ديگري مبني بر اينكه «چه نظري درباره بررسي صلاحيت‌ها داريد؟» پاسخ داد: ‌نظري در اين مورد ندارم.   اینکه  او تأکید می کند که یکدیگر را خراب نکنیم نشانگر دعوای اصلی خواهد بود و علنا اعلام می کند که دارد خراب می شود.
اصلاح طلبان انتخابات را تلویحا تحریم کرده اند. اطرافیان رفسنجانی می‌گویند «ایشان نفیاً و اثباتاً در مورد کاندیداهای هیچ حزب، گروه و حتا جناح خاصی اظهارنظری نکرده و نخواهد کرد» (دنیای اقتصاد، شنبه 17/ دی/ 1390، به گفته رادیو فردا" آقای خاتمی هم در این باره چنین گفته است.تا شرایط لازم برای بر گزاری یک انتخابات آزاد و سالم  و جود نداشته باشد نمی توان از شرکت در آن صحبت کرد.
در نتیجۀ این شرایط،  اصول گرایان که اساسی ترین دستگاه های رژیم اسلامی را در دست دارند در رابطه با یک لیست واحدی دچار اختلاف و تفرقه شده اند.  به گفته شهریاری در گفتگو با حبر نگار پارلمانی مهر با تأیید رد صلاحیت خودش گفت "به نظر می رسد این موضوع قطعی است و تعداد 30 تا 40 نفر از نمایندگان فعلی مجلس رد صلاحیت شده اند." داوطلبان رد صلاحیت شده به مدت 4 روز برای تجدید نظرخواهی فرصت دارند تا اعتراض خود را به نحوه رسیدگی به صلاحیت خود توسط هیئت های اجرایی به هیئت نظارت که منتخب شورای نگهبان قانون اساسی است ارائه کنند.     آری این حلقه هردم تنگ تر می گردد.!؟
خامنه ای طی یک سخنرانی در تهران، گفته است که نگاه ملت های دیگر به این انتخابات دوخته شده و افزوده است که "از مدت ها قبل، جبهه کفر و استکبار و پیاده نظام آن در داخل و خارج تلاش گسترده ای به کار گرفته اند تا حضور مردم در انتخابات کمرنگ باشد . باز می گوید"جبهه استكبار تلاش دارد با ترساندن مردم و مسئولان از تحریم‌ها، در اراده آنان اختلال ایجاد و مردم را از صحنه خارج كند، در حالیكه ملت ایران این راه پرافتخار را با بصیرت انتخاب كرده است و برای پیمودن آن مجاهدت فراوان كرده و خون عزیزترین‌های خود را نثار كرده است."
چندی پیش  ایشان در مراسم عید فطر در کمال ضعف دستِ تمنا بر روی مردم و مسئو لان دراز می کند و  چنین می گوید ".انتخاباتِ مجلس نهم نباید به چالشی برای امنیت ملی تبدیل شود. از مسئولان و ملت می خواهم که با وحدت و به دور از مشکلات داخلی نقش خود را بدرستی ایفا کنند. او ادامه می دهد اگر در بین خودمان کدورتها،بد دلی ها وبد جنسی ها وجود داشته باشد ، نخواهیم توانست به وظایف بزرگی که داریم عمل کنیم" باز چنین ادامه می دهد " منبر داران سیاسی، کسانی که می توانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند از انتخابات مانندیک نعمت الهی دفاع کنند".
حامنه ای که خود یک پای این دعوا و رهبر  دسته ای از لمپنهای اسلامی است  در این دعوای جناحی و قمه کشی به هیچ وجه کوتاه نمی آید. این روباه مکار با این اراجیف جناح خود را به خط می کند  تا هم در چاقو کشیهای مجلس آینده و هم، پا منبریهایش به مردم بگویند که امام این مسائل را قبلاٌ یپش بینی کرده بود. آقا گفت نگذارید که چنین شود. هشدار  او  به منبر داران سیاسی اش، که مواظب باشید"، مراقب باشید" او در این هشدار از دو جریان می ترسد . اولاٌ:  ترس  واهمه او  باز تابی است از طوفان کوبندۀ انقلاب مردم است. دوماٌ در رابطه با جناحها ی درون نظام اسلامی، وقتی که هشدار می دهد و " از کدورتها!!؟؟ بد دلیها!!؟؟ بد جنسیهای خودشان سخن بمیان می آورد، از همه بهتر می داند که تارو پود نظامی که او در  رهبری اش قرار دارد از جانوران بی رحمی تشکیل شده است که در جهتِ منافع جناحی حود،  مثل گرگِ گرسنه  همدیگر را تکه و پاره می کنند و حتی به زن و بچه همدیگر  هم رحم نخواهند کرد. تاریخ 32 ساله این رژیم مالا مال از این جنایتها است.
نقش مردم در این شرایط  حساس چیست؟ انقلاب یا تن دادن به قحطی و مرگ و میر!؟
هر دو طرفِ این جناحها چه اصواگرایان منتقدِ دولت و چه طرفدارانِ احمدی نژاد. در تلاشند که اکثر کرسیها را بدست بیاورند تا بزعم خود مجلس یک دست، یا بی درد سری داشته باشند، چون اطرافیانِ احمدی نژاد می خواهند که آخوندها را دور بزنند تا شاید حکومت اسلامی بدون آخوند برای مردم ایران و هم برای جامعه جهانی  قابل تحمل تر باشد!. جناح خامنه ای هم می خواهند که مجلس آینده بخشی از بیت رهبری  یا قسمتی از دفتر سپاه پاسداران باشد.                                                                 
دربتن  این شرایط وجود هفتاد میلیون انسان  تشنه آزادی ، هفتاد میلیون انسانِ معترض و مخالف ِ   سرا پای  این رژیم ضد بشری اسلامی امروز باید نقشِ اصلی خویش را ایفا  کنند. مردمی  که در کمین این حکومت نشسته اند. مردمی که خوب می دانند این سه جناحِ حکومتی از هر جنس و نوعش چه اصلاح طلب چه اقتدارگرا هیچ بویی از انسانیت نبرده اند و برای بقای  این نظام  کثیف و پر کردن جیبهایشان  در سرکوب  کردن مردم  وحدت نظر دارند. پس باید این شرایط را با دقّت نگریست و فرصت را از دست نداد.  شرایطی که در بتن آن  از طرفی میلیارد، میلیارد از پول مردم  برای دسته و دسته بندی  جناحها و  انتخابِ مشتی فاشیست خرج می شود. از طرفِ دیگر جبهه وسیع و میلیونی از کارگران و زحمتکشان و جوانانِ جامعه زیر خطِ فقر زندگی می کنند. گرانی  بیداد  می کند و قیمتها سرسام آور است. امروز قیمت نان، ماست، برنج، کوشت، سبزی، کلاٌ مایحتاج اولیه فلان رقم است،  فردا که می خواهید همین اجناس را بخری
د می بینید قیمتها دو برابر شده است.  و بسیاری هم حتی محتاجِ نان خشک و خالی هستند. اگر چند ماه پیش در سومالی به علت نبودن باران و خشکسالی و قحطی دهها هزار انسان از گرسنگی جان باختند. امروز در ایران همه چیز موجود است. اما وجود نحص نظام اسلامی بانی و باعث فقر و گرانی و قحطی شده است.  پس  نباید اجازه داد تا مشتی دزد  و آدم کش و تجاوز گر که به خون مردم تشنه اند و مملکت را به این پرتگاهِ قحطی کشانده اند  در این مضحکه انتخابات سر از صندوقها ی رأی بیرون بیاورند و در مکانی بنامِ به اصطلاح مجلس جمع شوند، بر نامه ریزی کنند تا به حیثت و شرفِ مردم بیشترتجاوز نمایند، تا بیشتراموال مردم را  به گروگان بگیرند، تا شکجه گاههای بیشتری را بپا دارند و معترضین را روانۀ آن نمایند.  اینها همه با هم در طول این 32 سال در اعدام و سنگسار و کشتار مردم  شریک بوده و هراسی به دل راه نداده اند. اعتراض شان در مقابل همدیگر به خاطر شیوه و نوعِ دزدیهاست و شیوه و نوعِ  سرکوبیهای ماست. چون منافع طبقاتیشان چنین ایجاب می کند. ترس و  و اهمه اینها از آمریکا یا غرب یا حمله نظامی  اسرائیل به تأسیسات هسته ای  نیست. چون خصوصیات سران این رژیم این است به هر ذلتی تن میدهند به شرطی که در قدرت بمانند.  ترس آنها از طوفان کوبنده انقلاب مردم است این مسئله رهبران این حکومت را وحشت زده کرده است  و آنها را به جان هم انداخته است.

 کارگران و زحمتکشان، جوانان، زنان و انسانهای چپ و کمونیست و برابری طلب.  مردمِ شرافتمندِ ایران. نگذارید که فاجعه انسانی سومالی و جیبوتی در ایران تکرار شود. تنها راه برون رفت از  این منجلاب اسلامی، انقلاب و حرکت قدرتمند شماست. نگذارید که این ضایعه بشری جامعه را بسوی قحطی و نابودی و جنگ سوق دهد. این است که باید بسوی آرمانی بلند پیش رفت و قدم بر داشت. در خانه ننشست، باید سازمان داد و رفت صندوقها را روی سرشان خراب کرد و کارشان را یکسره نمود. شما می توانید شرایط و چهرۀ خاورمیانه را به نفعِ انسانیت عوض کنید. جهانیان  و بخصوص انقلابیونِ منطقه از مصر و لیبی تا افغانستان، چشم به شما و آرمانِ انسانی شما، چشم به انقلابِ انسانی شما دوخته اند. زنده باد انقلاب،  زنده باد انسانیت.  محمدامین کمانگرپنجشنبه 26 یانواری 2012